دیسکوگرافی والا موزیک
 مجموعه BACH 333 نسخه جدید آثار کامل باخ
مجموعه موسیقی کلاسیک BTHVN 2020 – نسخه جدیدی از کامل ترین آثار لودویگ فان بتهوون
 مجموعه بسیار ارزشمند Deutsche Grammophon The Essentials
 پانصد آلبوم برتر تمام دوران از نگاه مجله رولینگ استون
کارایان دهه‌ی 1980 – مجموعه کامل ضبط های دویچه گرامافون (Karajan 1980s)
مختص کاربر ویژه 1395/01/04
Karajan 1980s - Complete DG Recordings – - Box Set 78CDs - 2014

لینک‌های دانلود فول آلبوم

در صورتی که برای ادامه دادن دانلود های نیمه تمام مشکل دارید، لینک جدید دانلود آن فایل را مجددا از سایت کپی کرده و در فیلد آدرس در IDM جایگزین نمایید.
قبل از دانلود حتما فیلتر شکن خود را غیر فعال کنید!!!
نظرات کاربران
ما منتظر نظرات شما هستیم
این بخش صرفا برای بیان نظر شما در مورد مطالب سایت می باشد.
از ایجاد هرگونه بحث های سیاسی و مذهبی بپرهیزید. از توهین به دیگر کاربران و تبلیغ وب سایت های دیگر خودداری کنید.
برای ارسال نظر، لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاه‌های این نوشته
  1. بسیار زیبا!

  2. موومان دوم کنسرتو ویولن مندلسون از سی دی شمارۀ 13 موجود نیست.

  3. خیلی ممنون.

  4. لطفا اگه امکانش هست آلبوم none but the lonely heart از daniel lozakovich رو تو سایت بذارین، و کنسرتو ویولن بتهوون با اجرای لوزاکوویچ. ضمنا سایتتون بینظیره! هرگز تصور نمیکردم به همچین آثاری با این کیفیت دسترسی پیدا کنم؛ مثل رویا میمونه! دمتون گرم!

  5. ممنونم از لطفتون.

  6. این مجموعه از کارایان واقعا روحنواز و باشکوهه، مخصوصا سمفونیهای بروکنر…

  7. سمفونی شمارۀ 9 مالر به غایت زیباست، سمفونیهای برامس هم همینطور.

  8. ببخشید سی دی 15 و 16 رو موفق نمیشم دانلود کنم.
    لینک مشکلی نداره؟

  9. سی دی 20 به بعد هم همینطور.
    رو لینک ها میزنم دانلود نمیشن.

  10. ممنونم. مشکل حل شد.
    فکر کنم اشکال از نت خودم بود،
    دانلود منیجر شروع به دانلود نمیکرد.

  11. خسته نباشید.
    ببخشید سی دی چهل این مجموعه یک ترکش کمه.
    قطعه Don Juan اشتراوس نیست، در حالی که تو کاور و ترک لیست هست.

  12. سلام
    پیام من رو جواب ندادین (:

  13. سی دی های ۱۸۳ تا ۲۶۰ در مجموعه زیر (که دربردارنده همه box setهای کارایان در دویچه گرامافونه)، همین ۷۸ سی دی اجراهای دهه ۸۰ هست. نیاز به جایگزینی نیست:
    https://discogs.vmusic.ir/albums/%d9%87%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%aa-%d9%81%d9%88%d9%86-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%b6%d8%a8%d8%b7%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%af%d9%88%db%8c%da%86%d9%87-%da%af%d8%b1/

  14. درود بر کادر محترم سایت نفیس والا موزیک
    هزاران هزار بار تشکر از زحمات همیشگی تان
    شیوه ی رهبری هربرت فون کارایان در دهه ی ۱۹۸۰ میلادی درون گرا – عمیق – متفکرانه و دقیق می شود.غالب رپرتوار اجرایی وی در این دهه آثاری است که در دو دهه ی قبل اجرا کرده اما با رویکردی جدید هم در فرم اجرا و هم در بحث تکنیک ضبط.می دانیم که با شروع دهه ی ۱۹۸۰ انقلابی در ضبط موسیقی کلاسیک اتفاق می افتد و آن هم ضبط دیجیتالی (بر روی دیسک) است.صدایی که از موسیقی کلاسیک بر روی صفحات گرامافون و نوار کاست شنیده می شد بسیار فراگیر و دارای تعادل صدایی بالا بود؛اما اشکال در آن بود که نویز و خش قابل توجه ای همراه با موسیقی شنیده می شد و در طی زمان به میزانش افزوده می شد و اگر حجم صدایی قطعه در لحظاتی پایین بود مشکلاتی اعم از کاهش تمرکز در شنیدن قطعه و تا حدی گوش خراشی بوجود می آورد؛لیکن در کیفیت صدای دیسک نویز و خش دیده نمی شد و شفافیت و وضوح آن چندبرابر بالاتر از ضبط بر صفحه و کاست بود.
    فون کارایان که از چهره های مهم و مردمی موسیقی کلاسیک در نیمه ی دوم قرن بیستم به حساب می آمد با هر اقدامش در موسیقی و زندگی خصوصی اعم از نحوه ی رفتار – نوع پوشش و اعتقاد و تفکر می توانست تأثیر اجتماعی بر مردم آن زمان اروپا بگذارد و با پیش دستی کردن در استفاده از دیسک و فناوری ضبط دیجیتال تبلیغی جهانی برای این صنعت کرد و مشوق بسیاری از رهبران ارکستر نسل جوان شد.
    قرار است که به تحلیل ۵ تفسیر فون کارایان از موسیقی کلاسیک بپردازیم.سیاره های هولست – سمفونی ۳ (ارگ) سن سانس – دوبل کنسرتوی برامس – اورتور اپرت خفاش یوهان اشتراوس (پسر) و ویولن کنسرتوی مندلسون.

  15. سیاره های هولست اثری است کم نظیر در استادی فرم – هارمونی – سازبندی و به کارگیری عناصر مختلف موسیقی که در تعادل کامل به سر می برند و بس آموزنده برای آهنگسازان زیرا که انباشته از نکات و ظرایفی است که کمتر آهنگسازی در قبل و بعد آن به آن توجه داشته؛بخصوص این اثر در خلق موسیقی فیلم جنگ ستارگان برای جان ویلیامز راهنمایی بی مانند بوده و تشابهات این دو موسیقی به شدت بارز است.
    این اثر از خیال انگیزترین نمونه‌های موسیقی کلاسیک است و دارای وجوه مختلف احساسی که یک رهبر ارکستر برای اجرای موثر آن نیاز به برقراری تعادل بین احساسات متفاوت دارد؛لیکن در لحظاتی رهبر ارکستر باید چابکی و تکاپو را به بهترین شکل در اجرای خود نشان دهد.با این تفاسیر پارت سختی پیش روی نوازندگان و رهبر ارکستر است.
    هربرت فون کارایان دو بار این اثر را اجرا کرد.یکی با ارکستر فیلارمونیک وین در حوالی سال ۱۹۶۰ میلادی و دیگری در اوایل دهه ی ۱۹۸۰.هر دو اجرا از استحکام و قدرت بالایی برخوردار است ولی حق مطلب را ادا نمی کند؛زیرا در ضبط دوم دست نوازندگان سنگین است و معماری ای عظیم از همکاری نوازندگان آلمانی و فون کارایان بوجود آمده که اهداف آهنگساز را در پی ندارد و در ضبط اول هم با آنکه به جنبه های طنز و شوخ طبعی اثر توجه شده برخلاف ضبط دوم (روحیه ی کلی ای که در اجراهای دهه ی ۱۹۸۰ این بزرگ مرد وجود دارد غم – یأس – ناامیدی و حس تراژیک است.) ولی بازهم خلأ هایی دیده می شود.گرچه از نظر تکنیک نوازندگی و ضبط اجراهای گفته شده مشکلی ندارند.
    شولتی هم در انگلستان (از ضعیف ترین اجراها بدلیل شتاب زدگی و روحیه ی سرد و بی حس حاکم بر اجرا) و آمریکا (بهتر از اجرای قبلی ولی بازهم ناتوان در بیان تأثیرگذار) نتوانست به درکی عمیق و روشن از این شاهکار موسیقی کلاسیک برسد.ضبط برنشتاین هم دارای لحظات جذابی است اما با توجه به توقعاتی که از این شخص می رود قابل قبول به حساب نمی آید.
    بهترین اجرا از سیاره های گوستاو هولست توسط کسی فراهم گشته که تخصصی بی بدیل در اجرای موسیقی باروک دارد و با این ضبط ثابت کرده که از پس پارت های پیچیده و تکنیکی قرن بیستم بهتر از هر فردی برمی آید.همکاری جان الیوت گاردینر با ارکستر فیلارمونیای انگلستان کوچکترین نقصی حتی یک ثانیه در ضبط – نوازندگی و رهبری ندارد.شور و احساس اجرا در بهترین حالت خود است و جزئیات اثر با ظرافت تمام اجرا می شود.این ضبط در میان گنجینه ضبطهای برتر قرن بیستم جایگاه والایی دارد و از خاصیت تصویرسازی بالایی برخوردار است.

  16. اجرای هربرت فون کارایان از سمفونی ارگ (۳) سن سانس حاکی از ذوق و اشتیاق رهبر ارکستر و نوازندگان به اثر و آهنگساز است و در ستایش خدمات آهنگساز به موسیقی کلاسیک؛اما گویی لحظاتی کنترل ارکستر از دست رهبر خارج می شود و به اجرا لطمه ای جدی وارد می کند که این در موومان اول بخش ارائه ی تم آغازین در بحث اجرای درست ضد ضرب ها (مرتبط به عنصر ریتم در موسیقی) بسیار مشهود است ولی همین نکته در موومان فرجامین در اجرای شیرین و آرزومند بازگشت به روزگار قدیم تم اول جبران می شود.در کنار این اجرا ضبطهای آقایان مهتا – بارنبویم و برنشتاین می تواند راه رسیدن به درک و لذت عمیق از این اثر را هموارتر کند و مفید و سودمند باشد.
    در ضبط اورتور اپرت خفاش یوهان اشتراوس پسر فون کارایان ساختاری عظیم و مهیب پدید آورده و با سرعتی نسبتاً آرام اجرایی از هر نظر متعادل ارائه می دهد اما آن اجرایی که از درخشش و شفافیت بسیار بالا برخوردار است و بهترین نمونه ی شاید تعامل بین دقت و اصالت و شور و احساس است همکاری کارلوس کلایبر با ارکستر ایالتی بایرن در دهه ۱۹۷۰ برای اجرای کامل اپرت است.به نظرم ضبط این اورتور استادانه ترین اجرای سازی کلایبر است که ما را با شیوه ی رهبری او و ظرایف فنی کاری اش آشنا می سازد.
    در بحث دو کنسرتوی اشاره شده از آقایان مندلسون و برامس که برای اجرایشان در هر دو موتر حضور دارد ضبطهایی آکادمیک و سنگین ارائه شده که به مذاق من اصلأ خوش نمی آید و به نظرم فاقد هر جذبه ای هستند.من خود بهترین اجرا از دوبل کنسرتوی برامس را اجرای برونو والتر با همکاری زینو فرانچسکاتی و پیر فورنیه می دانم زیرا علاوه بر تکنیک ضبط فوق العاده دلنشین و رهبری تاریخی والتر سوال و جواب های بین دو ساز ویولن و ویولنسل که نماد دوستی و جدایی بین خود آهنگساز و دوست صمیمی اش یعنی جوزف یوآخیم هستند به زیباترین شکل نواخته شده و کاملاً با هم هماهنگ هستند که این نکته را من به شخصه در هیچ اجرای دیگری مشاهده نکردم.همکاری شلومو مینتز با کلودیو آبادو در اجرای کنسرتوی مندلسون به نظرم حق مطلب را به بهترین شکل بیان می کند.

  17. هربرت فون کارایان هنرمندی است که با چند انتقاد از فعالیتش کارنامه هنری وی زیر سوال نمی رود.ادعای پرطمطراقی نیست که بگوییم بدون نام او رهبری ارکستر بخصوص در قرن بیستم معنایی ندارد.او یکی از ستون های هنر و مهارت رهبری ارکستر بود و هست و هنوز الگوی مهمی برای نسل جوان در بحث رهبری ارکستر به شمار می رود.
    روحش شاد و یادش گرامی باد.
    امیدوارم که متن های بنده در خور مقام والای این بزرگ مرد باشد.
    کسری مشکی

والا موزیک در شبکه های اجتماعی
@vmusicir@v_music
پربازدیدترین