دیسکوگرافی والا موزیک
 مجموعه BACH 333 نسخه جدید آثار کامل باخ
مجموعه موسیقی کلاسیک BTHVN 2020 – نسخه جدیدی از کامل ترین آثار لودویگ فان بتهوون
 مجموعه بسیار ارزشمند Deutsche Grammophon The Essentials
 پانصد آلبوم برتر تمام دوران از نگاه مجله رولینگ استون
فول آلبوم ریموند لوفور (Raymond Lefevre)
مختص کاربر ویژه 1397/09/03

لینک‌های دانلود فول آلبوم

در صورتی که برای ادامه دادن دانلود های نیمه تمام مشکل دارید، لینک جدید دانلود آن فایل را مجددا از سایت کپی کرده و در فیلد آدرس در IDM جایگزین نمایید.
قبل از دانلود حتما فیلتر شکن خود را غیر فعال کنید!!!
نظرات کاربران
ما منتظر نظرات شما هستیم
این بخش صرفا برای بیان نظر شما در مورد مطالب سایت می باشد.
از ایجاد هرگونه بحث های سیاسی و مذهبی بپرهیزید. از توهین به دیگر کاربران و تبلیغ وب سایت های دیگر خودداری کنید.
برای ارسال نظر، لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاه‌های این نوشته
  1. درود بر کادر محترم سایت نفیس والا موزیک
    سپاس فراوان از زحمات همیشگی تان
    سبک ایزی لیسنینگ در دهه ۶۰ تثبیت شد توسط هنرمندانی مثل:پل موریه – ریموند لوفور – جیمز لست – ورنر مولر – فاستو پاپتی – کلود چیاری – استانلی بلاک – فرانک چاکسفیلد و مونتووانی.
    در بین این افراد آن کسی که عاشقانه ترین سبک را انتخاب کرد و از ارکستر پاپ درخشان ترین صداها را بیرون کشید ریموند لوفور بود که خود نوازنده فلوت بود.
    اولین گام مهم موفقیت لوفور تولید و انتشار آلبوم شماره ۵ در سال ۱۹۶۵ بود.آلبومی که پرفروش ترین اثرش در کل کارنامه هنری اش محسوب می شد.این آلبوم شامل تنظیم و اجرای ترانه های معروف و روز جهان بود و در کنار آن شامل تنظیم تم آرانخوئز رودریگو و معرفی قطعه نوشته شده خودش یعنی ملکه صبا بود.درخشش ارکستراسیون – تنظیم های بسیار مناسب از ترانه ها – داشتن شور و هیجانی جان فرسا در تنظیم و اجرا و تکنیک ضبط خیره کننده همه از نکات مهم این اثر محسوب می شد که الگویی برای تولید آلبوم های دیگرش شد.این آلبوم هیچ قطعه ی اضافی ای ندارد و هر کدام از تنظیم هایش بسیار آموزنده و شنیدنی است.در کنار اینها قطعه اورشلیم هم ساخت

  2. ساخته خود آهنگساز بود که حس و حال یهودی و مقدس از مکان اورشلیم به شنونده می داد.
    پنج سال بعد آلبوم Concerto Pour Une Voix خوش درخشید.شروع آلبوم با آهنگی با همین نام ساخته خود ریموند بود که نوای خاطره انگیز کرانگله با پس زمینه زهی ها آن سالها در ذهن شنوندگان باقی ماند و از رسانه های مختلف پخش می شد.
    چهار سال بعد آلبوم شماره ۱۸ (۱۹۷۴) منتشر شد که همه قطعات آن مربوط به موسیقی فیلم ها و ترانه های برتر سال ۱۹۷۳ بود و این آلبوم هم جز شنیدنی ترین و پرفروش‌ترین اثر وی به حساب آمد.همچون شماره ۵ همه قطعات این آلبوم جز تنظیم های درجه یک و شنیدنی محسوب می شود و در همین سال آلبوم Viens Ce Soir پل موریه منتشر شد که تعدادی از ترانه هایی که لوفور در آلبوم ۱۸ اجرا کرده بود آن هم تنظیم و اجرا کرده بود ولی با قیاس دو تنظیم و اجرا پی می بریم که لوفور به درک عمیق تر و روشن تری از آن ترانه ها رسیده است.نحوه سازبندی – انتخاب گام – انسجام در ساختار و همه و همه از مشخصه هایی است که این آلبوم را از آلبوم پل موریه برتر می سازد؛گرچه که در اجرای ترانه
    Yesterday Once More پل موریه عملکردی بهتر دارد و لوفور بیشتر در جنبه احساسی گیر افتاده است و من اجرای موریه را قوی تر و شنیدنی تر می یابم ولی حس نوستالژی در اجرای ریموند بیشتر است.
    پس از گذشت سالها در سال ۱۹۸۸ آلبوم دیجیتال – موسیقی شب منتشر شد که تنظیم های بسیار جدید و استادانه از قطعات معروف لوید وبر بود و هیچ کس نتوانست تم معروف شبح اپرا را به زیبایی لوفور اجرا کند.
    تنظیم های وی از موسیقی کلاسیک جز تنظیم های برتر محسوب نمی شود زیرا که تکرار مکررات است ولی یک بار شنیدن آن پیشنهاد می شود.
    سال بعد بهترین های لوفور منتشر شد که شامل بهترین تنظیم ها و اجراهای چند دهه فعالیت هنری اش بود.
    در کنار اینها آن چیزی که لوفور را محبوب تر می کند آهنگسازی برای تعدادی از فیلم های کمدین بزرگ فرانسه لویی دو فونس بود.و موسیقی های وی هم خوش درخشید.
    موسیقی لوفور سرشار از صحنه های بکر – عاشقانه – پرشور و پراحساس است و آدمی را در خود غرق می کند.سبک موسیقایی لوفور بیشتر مقبول مردم کشور فرانسه بود و در عین حال متناسب با موسیقی روز جهان.
    با مقایسه آلبوم های ۱۸ از لوفور و Viens Ce Soir از موریه هم تفاوت های موسیقایی آن را در رویکرد تنظیم متوجه می شوید و هم از آلبوم های مرجعی برای شناخت تنظیم دو نفر هستند.
    دوره اوج کاری ریموند لوفور از سال ۱۹۶۵ شروع شده و در سال ۱۹۷۵ با انتشار آلبوم ۲۰ به پایان می رسد.
    روحش شاد و یادش گرامی باد.

والا موزیک در شبکه های اجتماعی
@vmusicir@v_music
پربازدیدترین