فول آلبوم ریموند لوفور (Raymond Lefevre)


هنرمند : Raymond Lefevre
ژانر : Instrumental | Easy Listening
سال انتشار : 1965 - 2005
تعداد آلبوم : 69
کدک های صوتی : MP3
بیت ریت : 128 - 320 kbps
حجم : 10GB
امتیاز کاربران : 10 از 10 - (میانگین رای 1 نفر)

لینک‌های دانلود فول آلبوم:

در صورتی که برای ادامه دادن دانلود های نیمه تمام مشکل دارید، لینک جدید دانلود آن فایل را مجددا از سایت کپی کرده و در فیلد آدرس در IDM جایگزین نمایید.

قبل از دانلود حتما فیلتر شکن خود را غیر فعال کنید!!!


Albums

1965 - Palmares des Chansons 1
1966 - Palmares des Chansons 2 - Un homme et une femme
1967 - 5
1967 - Palmares des Chansons 3 - Inch Allah
1967 - Palmares des Chansons 4 - Soul Coaxing
1968 - 10
1969 - 9 - Jours en France
1969 - 11 Musique de Films - The Best Movies Soundtracks
1970 - 12 - Ai no Sadame
1970 - 13
1970 - Concerto pour une voix
1971 - 14
1971 - Soul Symphonies Volume 1
1972 - 15
1972 - 16
1973 - 17
1973 - San Remo 73 (Riviera GP-317)
1973 - San Remo 73
1974 - 18
1974 - 19
1974 - Soul Symphonies Volume 2
1975 - 20 [CD-rip]
1975 - 20 [LP]
1976 - 21
1976 - French Love Hi-Fi
1976 - Les plus Grands Succes 76
1977 - Love In Stereo 1
1977 - Rock and Rhythm in Hi-Fi
1978 - Soul symphonies 3
1979 - Holiday Symphonies
1980 - Concerto
1981 - Concierto
1981 - Suite Latine
1982 - Demonstration
1982 - Festival de Musiques de Films
1982 - Operamania
1983 - Digital Parade
1984 - Lefevre Meets Chiharu
1984 - Plays Julio Iglesias
1986 - Back To Bach
1988 - Digital - The Music of the Night
1989 - Mull Of Kintyre
1991 - Canzone
1993 - Sous le ciel de Paris
1995 - Autumnal Prayer
1995 - Japon mon amour
1995 - Plein Soleil
1998 - Lacrima Cristi
1980 - From Italy with love (vol. 2)

Re-editions & Compilations

1967 - Love Me, Please Love Me
1967 - Raymond Lefevre 1967 ( 4)
1967 - You dont have to say you love me
1968 - Merry Christmas
1968 - Soul Coaxing
1969 - Golden Mood Music Double Deluxe
1969 - Hey Jude
1969 - Softly
1971 - Mammy Blue
1971 - Romantic Melodies vol 1 & 2 (Myosotis)
1972 - This Is Raymond Lefevre
1974 - Super Max 20
1976 - 16 Great Film Theme
1976 - Histoire D
1976 - Le Disque D or
1977 - Eux
1977 - Io Che Non Vivo
1977 - Rock Symphonies
1977 - Star War
1978 - Digest (Promo)
1978 - Raymond Lefevre - Laurence d Arabie
1979 - Disco Symphonies
1980 - From Italy with Love (vol. 1)
1987 - La Reine De Saba Vol. 1
1987 - Les Plus Grands Succes De Raymond Lefevre (vol. 1)
1987 - Live 1987
1989 - Best of Raymond Lefevre
1989 - In Tokyo
1992 - Les Plus Grands Succes De Raymond Lefevre (vol. 2)
1993 - Les Plus Grands Succes De Raymond Lefevre (vol. 5)
1995 - Himne a l amour
1998 - Je T aime, Moi Non Plus - Concerto Pour Une Voix
1998 - La Reine de Saba - Adagio Cardinal
1998 - Mammy Blue & Holydays
2003 - Et Son Grand Orchestre
2005 - Colezo! Twin
Raymond Lefevre - The Best
Raymond Lefevre - This Is Raymond Lefevre

Film Music


مجموعه های پیشنهادی
فول آلبوم جیمز لست (James last)
فول آلبوم وانگ وی (Wang Wei)
فول آلبوم جورج دیویدسون (George Davidson)
نظرات کاربران

این بخش صرفا برای بیان نظر شما در مورد مطالب سایت می باشد.

از ایجاد هرگونه بحث های سیاسی و مذهبی بپرهیزید. از توهین به دیگر کاربران و تبلیغ وب سایت های دیگر خودداری کنید.


برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید

والا موزیک در شبکه های اجتماعی

کانل والا موزیک در تلگرام