فول آلبوم شارل آزناوور (Charles Aznavour)


هنرمند : Charles Aznavour
ژانر : Chanson
سال انتشار : 1952 - 2015
تعداد آلبوم : 99
کدک های صوتی : MP3
بیت ریت : 128 - 320 kbps
حجم : 10.5GB
امتیاز کاربران : - از 10 - (میانگین رای 0 نفر)
آلبوم جدید 2015 - Encores اضافه شد.

لینک‌های دانلود فول آلبوم:

در صورتی که برای ادامه دادن دانلود های نیمه تمام مشکل دارید، لینک جدید دانلود آن فایل را مجددا از سایت کپی کرده و در فیلد آدرس در IDM جایگزین نمایید.

قبل از دانلود حتما فیلتر شکن خود را غیر فعال کنید!!!


Discographie Francaise

1952 - Aznavour et Pierre Roche
1953 - Chante Jezebel 2
1953 - Chante Jezebel
1954 - Le feutre taupe
1954 - Sur ma vie
1957 - Bravos du Music-Hall
1958 - C est ca
1961 - Je m voyais deja
1962 - Il faut savoir
1963 - La mamma
1963 - Qui
1965 - Charles Aznavour 65
1965 - Hier encore
1966 - De t avoir aimee
1966 - La boheme
1967 - Desormais
1967 - Entre deux reves
1972 - Idiote je t aime
1974 - Visages de l amour
1976 - Voila que tu reviens
1977 - Je n ai pas vu le temps passer
1980 - Autobiographie
1982 - Une premiere danse
1983 - Chante Dimey
1986 - Je bois
1991 - Toi et moi
1992 - Aznavour 92
1995 - Embrasse-moi
1995 - Etre
1996 - Chante Noel
1997 - Plus bleu
1998 - Jazznavour
2000 - Aznavour 2000
2001 - Chansons De Films
2003 - Je voyage
2003 - Plus Bleu Que Tes Yeux
2005 - Insolitement Votre
2008 - Colore Ma Vie
2008 - Duos
2015 - Encores

Discographie Internationale

Discographie Live

Compilation

Singles


مجموعه های پیشنهادی
فول آلبوم میک هاروی (Mick Harvey)
فول آلبوم انریکو ماسیاس (Enrico Macias)
فول آلبوم ژو دسن (Joe Dassin)
نظرات کاربران

این بخش صرفا برای بیان نظر شما در مورد مطالب سایت می باشد.

از ایجاد هرگونه بحث های سیاسی و مذهبی بپرهیزید. از توهین به دیگر کاربران و تبلیغ وب سایت های دیگر خودداری کنید.


برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید

  • pourya.avi


    عالی بود...فقط همون آهنگی رو که من میخواستم نداشت...istanbul

    2 ماه پیش
  • Admin


    کدوم آلبوم ؟

    2 ماه پیش
  • ar123456789


    خوبه

    10 ماه پیش
  • aleesoltani


    great

    1 سال پیش
  • navidsadri1372


    perfect

    2 سال پیش
  • domenico


    بسیار بسیار عالی

    2 سال پیش
والا موزیک در شبکه های اجتماعی

کانل والا موزیک در تلگرام